Corona huisartsenpoli Spaarne Gasthuis locatie Zuid

Er is geen Corona spreekuur meer op de praktijk.
Alle patiënten die misschien een Corona infectie hebben worden vanaf 23 april door ons doorverwezen naar de Corona huisartsenpoli in het Spaarne Gasthuis locatie Zuid.

Let op: u kunt niet zelf besluiten naar deze poli te gaan. De huisartsenpraktijk oordeelt of het nodig is en regelt de afspraak voor u. U belt gewoon met ons. Zo nodig kan vervoer geregeld worden.

Op de Corona huisartsenpoli werken huisartsen in beschermende kleding. Zij zien patiënten die veel klachten hebben van het Corona virus, maar ook patiënten die een andere medische klacht hebben en daarbij ook mogelijk besmet zijn met het virus.

Visites thuis worden nog steeds gedaan door de eigen huisartsenpraktijk, dus ook bij de patiënten die mogelijk besmet zijn.

De huisartsenpraktijk kan daardoor weer beter de gewone huisartsenzorg opstarten. Ook zijn we op deze manier zuinig met beschermingsmiddelen.

We blijven in de huisartsenpraktijk veilig en hygiënisch werken. Dat wil zeggen dat we 1,5 meter afstand houden, veel schoonmaken en onze handen desinfecteren. (U wordt door ons opgehaald bij de deur als u een afspraak hebt en we vragen u om geen deurklinken, trapleuningen etc. aan te raken.)