Nieuwsflits

Inmiddels zijn we een maand aan het draaien op de nieuwe locatie, het is fijn te merken dat het niet alleen voor onszelf een fijne plek is om te werken maar dat we dit ook van jullie terug horen. We willen iedereen bedanken voor de lieve kaarten, bloemen en andere gelukswensen.

Bloedprikken:
Zoals in de verhuisbrief al aangegeven hebben wij inmiddels de mogelijkheid om in de eigen praktijk bloed te prikken. Dit is géén verplichting voor u als patiënt, maar een extra service die wij u willen bieden. Omdat het prikken alleen op afspraak is, hoeft u dus nooit lang te wachten. Vooralsnog met name op de dinsdag en woensdagochtend worden gedaan. U maakt de afspraak via de assistente. Let wel dat de aanvragen voor wat er geprikt moet worden altijd via de arts of de POH-S lopen.

Corona:
Wij proberen de huisartsenzorg zo normaal en goed mogelijk te laten verlopen. Om dit op een veilige manier te kunnen doen, hebben wij uw hulp nodig!

  • Besteedt bij binnenkomst aandacht aan de 5 basisregels welke op de banner in de entree staan.
  • Desinfecteer uw handen bij binnenkomst.
  • De zorgverlener zal de deuren voor u openhouden, gelieve zelf (muv de wachtkamer deur) geen klinken aan te raken.
  • Kom in principe in uw eentje naar de praktijk (om de wachtkamer zo leeg mogelijk te houden).
  • Xorg dat u niet veel te vroeg bent.

Parkeren:
Omdat de buren allemaal thuiswerken ivm Corona en er nog steeds werkzaamheden plaatsvinden is het op het moment soms lastig een parkeerplek te vinden. Maak gebruik van de zijstraten en zoals eerder aangegeven mag er zo nodig op het terrein van de kerk worden geparkeerd.

Andere disciplines:
Inmiddels zijn de Karen, de dietiste en Paul & Martijn, de fysiotherapeuten al volop van start. Michelle, de psycholoog en Dieuwke de verloskundige en consulent seksuele gezondheidszorg zullen in juli van start gaan. Maroeska de bekkenbodemfysiotherapeut zal naar verwachting ergens einde van de zomer starten.
Wanneer u een afspraak wilt maken bij een van hen, kijk dan onder het kopje zorgkiezer op hun eigen pagina hoe u ze kunt bereiken. Dit gaat niet via mijn assistentes.

Mocht u nog vragen hebben, stel ze dan gerust aan de assistente, ook voor feedback staan wij altijd open.

Vriendelijke groet

Geertje van Soest