Regel uw zorg wanneer het u uitkomt met MijnGezondheid.net

Met MijnGezondheid.net kunt u 24 uur per dag, 7 dagen in de week online uw zorgzaken regelen bij uw huisarts of apotheek.

Let op: voor deze functionaliteiten dient u zich eerst te registreren!

Iedere werkdag wordt er spreekuur gehouden. Voor het spreekuur moet u altijd vooraf een afspraak maken.

Online afspraken maken

Het is ook mogelijk om zelf online uw afspraak in te plannen. Hiervoor geldt wel:

  • Voor één medische vraag boekt u één consult. Heeft u meerdere vragen? Boek dan altijd een dubbel consult of neem telefonisch contact op met de assistente om dit af te stemmen. Zo voorkomen we dat het spreekuur te ver uit loopt of dat u niet met al uw vragen terecht kan.
  • Uitstrijkjes in het kader van het bevolkingsonderzoek liever niet online inplannen maar telefonisch bespreken met de assistente.
  • Twijfelt u of u eerder gezien moet worden dan dat er een afspraak mogelijk is? Neem ook dan telefonisch contact op.
  • Mocht uw afspraak onverhoopt niet doorgaan of zijn de klachten verdwenen? Neem dan telefonisch contact op om de afspraak te annuleren. Zo houden we het plekje beschikbaar voor andere patiënten.
  • Heeft u 2 klachten of vragen, of wilt u een complexer probleem bespreken (hoofdpijn, buikpijn, psychische klachten)? Geef het aan bij het maken van de afspraak, we kunnen er rekening mee houden in onze agenda. Hierdoor proberen we zo veel mogelijk te voorkomen dat iemand onnodig lang zit te wachten op zijn/ haar afspraak.

Medicijnen bestellen
Bestel medicijnen op het moment dat het u uitkomt. Per geneesmiddel dat u gebruikt is er digitaal een informatiefolder beschikbaar. Print zelf eenvoudig een medicatieoverzicht uit voor als u op reis gaat of bijvoorbeeld naar een specialist moet.

Online vragen stellen
Stel online – via een beveiligde verbinding – een vraag aan uw huisarts. Het is ook mogelijk om een bijlage mee te sturen. Zo hoeft u niet langs te gaan of te bellen. Ontvang vertrouwelijke berichten van uw huisarts veilig in MijnGezondheid.net.

Laboratoriumuitslagen bekijken
Via MijnGezondheid.net bekijkt u online uitslagen van laboratoriumonderzoeken becommentarieerd door uw huisarts. U hoeft dus niet perse meer te bellen voor de uitslag.

Samenvatting van uw medisch dossier
MijnGezondheid.net toont u een samenvatting van uw medisch dossier. Eventuele bijzonderheden en overgevoeligheden staan vermeld. Via thuisarts.nl vindt u aanvullende betrouwbare informatie.

Aanmelden voor MijnGezondheid.net?

Of vraag uw huisarts om u aan te melden.