Reizigersvaccinatie

OVER onze praktijk voor REIZIGERSVACCINATIE

Reizigersvaccinering is niet alleen noodzakelijk voor mensen die naar de tropen gaan. Ook wanneer u dichterbij huis blijft, denk bijvoorbeeld aan Turkije of Egypte, is het verstandig u vooraf te informeren over de risico’s.

Leeft u met een ziekte? Gebruikt u chronische medicijnen of bent u zwanger? Bedenk dan dat ook dit extra maatregelen noodzakelijk kan maken, zodra u al in een vliegtuig stapt.

Ga goed voorbereid op reis en begin op tijd. Een aantal vaccinaties/medicatie moet al een aantal weken voor vertrek gegeven worden om goed werkzaam te zijn, houd hier dus rekening mee.

Drs. G. van Soest

Huisarts

Huisarts drs. Geertje van Soest

Telefonisch bereikbaar voor informatie:

023 200 19 20

let op: afspraak inplannen gaat alleen via onderstaande button. 

U kunt bij ons terecht voor reizigersadvisering en – vaccinering. Dokter van Soest is opgeleid en LCR- geregistreerd (inclusief gele koorts landen).

Afspraak maken

Zodra u bij ons een afspraak voor een reisadvies op maat heeft ingepland, ontvangt u via de mail een vragenlijst. Wij verzoeken u deze lijst voorafgaand aan het gesprek in te vullen. Zo kunnen wij het gesprek goed voorbereiden en u zo goed mogelijk adviseren. Omdat wij een eigen vaccinvoorraad hebben, kunnen wij u in principe meteen aansluitend op het adviesgesprek vaccineren.

Overzicht van de kosten?
Die vindt u hier >>

Locatie:

Haarlem Samen Gezond
Rijksstraatweg 56
2022 DB Haarlem

Haarlem Samen Gezond is aangesloten bij Reisprik.nl

Reisprik is een landelijk netwerk van gespecialiseerde huisartsenpraktijken voor reizigersadvisering en vaccinatie. Opgericht in 2009 bestaat het netwerk ondertussen uit meer dan 130 praktijken verspreid over heel Nederland. Reisprik is als erkend vaccinatiecentrum aangesloten bij het LCR (landelijk coördinatiecentrum Reizigersadvisering).

Verzekering

Bent u aanvullend verzekerd? Dan worden uw vaccinaties meestal volledig vergoed (zelfs de malaria medicatie!). Reisprik heeft contracten met Zilveren Kruis, VGZ (Zekur, IZZ, IZA, UMC), Univé en CZ. Bij alle andere zorgverzekeraars kunt u de factuur van Reisprik bij uw verzekeraar indienen.

Bent u niet aanvullend verzekerd en komt u dus niet in aanmerking voor een vergoeding? Geen probleem! Dan geeft Reisprik u de laagste prijsgarantie!

Voor meer informatie en de actuele tarieven klikt u hier >>

Medicijnen mee op reis

Voor informatie betreffende verklaringen die u mee moet nemen naar het buitenland wanneer u medicatie gebruikt verwijzen wij u naar:

Bel de huisarts 023 200 19 20